Iris Orangerie – Locatie de top din Romania

Am sa evit sa fiu siropos si am sa trec direct la motivul pentru care ai ajuns pe aceasta pagina, asa ca te invit sa vezi Portfoliul meu, iar daca iti place ceea ce vezi, sa ma contactezi, pentru a-ti fi alaturi ca Fotograf Iris Orangerie si impreuna, sa compunem povestea voastra in imagini.

Cu un vibe de gradina luxurianta cu aspect de sera, langa Snagov, in comuna Ciolpani se afla Iris Orangerie, locatia perfecta pentru cuplurile care isi doresc o nunta de vis intr-un decor spectaculos. Aceasta oaza de frumusete si eleganta este mai mult decat o simpla locatie pentru evenimente – este un cadru de poveste care isi asteapta protagonistii sa isi inceapa calatoria catre viata de cuplu intr-un mod absolut fermecator. As fi foarte incantat ca impreuna sa punem la cale povestea nuntii voastre.

Pentru mine e o onoare sa fotografiez in astfel de locuri. In acelasi timp sunt constient, ca fotograf, ai tendinta sa te focusezi pe decorul superb si locatie. Dar de oricate ori voi avea ocazia, nu voi uita ca voi, mirii, sunteti cei mai importanti, si fotografierea fiecarei emotii, imbratisari sau trairi trebuie sa primeze inaintea fotografierii locatiei sau a decorului.

fotograf iris orangerie

imagine preluata de pe maps.google.com

5 motive pentru care sa ma alegi ca Fotograf Iris Orangerie ?

  1. Stilul meu este curat, elegant si natural: Cu un portofoliu predominant in fotografii elegante si pline de naturalete, tind sa cred ca sunt una din alegerile ideale pentru mirii care isi doresc imagini rafinate si autentice in cadrul unei nunti desfasurate la Iris Orangerie. Stilul meu de fotografie, care pune accent pe lumina naturala si pe capturarea momentelor autentice, va aduce o nota de eleganta si rafinament fiecarui cadru.
  2. Informarea atenta asupra locatiei ca Fotograf Iris Orangerie: La fiecare locatie de nunta in care fotografiez, imi iau un timp inainte cu o zi de eventiment sa cercetez si sa cunosc locatia pana in cele mai mici detalii. Astfel voi putea naviga cu usurinta prin spatiile sale luminoase si le voi pune in valoare intr-un mod deosebit in fotografiile tale.
  3. Capacitatea mea de a crea imagini pline de lumina naturala: Lumina naturala este un element esential in fotografia de nunta, iar abilitatea mea de a lucra cu aceasta intr-un mod creativ si eficient va aduce un plus de stralucire si caldura fiecarui cadru. Veti aprecia fotografiile luminoase si pline de viata, care vor surprinde magia momentului intr-un mod autentic si natural.
  4. Abordarea mea profesionista si atenta la detalii: Cu o atitudine atentie sporita la detalii, voi fi partenerul tau de incredere pe intregul parcurs al nuntii. De la consultarea initiala pana la livrarea finala a fotografiilor, ma voi asigura ca fiecare aspect al experientei voastre fotografice la Iris Orangerie va fi gestionat cu cea mai mare grija si atentie.
  5. Momente reale si autentice: La finalul zilei, ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi sunt rezultatele si amintirile pe care le veti pastra pentru tot restul vietii voastre. Cu ajutprul pasiunii mele pentru fotografie, voi crea imagini autentice, care va vor aduce zambetul pe buze de fiecare data cand va veti reaminti de acea zi speciala la Iris Orangerie.

As fi foarte incantat sa iau parte ca evenimentul vostru ca Fotograf Iris Orangerie.

Cu drag,

Dan Campean