#Oamenifaini – Un Dj de nunta dintr-o bucata – Adrian Țepeș

Cum ai intrat in industria de DJ de nunta? Ce te-a inspirat sa alegi aceasta directie in muzica?

Banii! Glumesc 😊 ! Totul a inceput in liceu. Anul viitor se implinesc 30 de ani de cand am dat PLAY in public, la piese muzicale si PLAY pentru public, un an mai tarziu, la RADIO CONTACT, legatura cu muzica fiind insa mult mai veche, din copilarie. Prima nunta, asta e subiectul principal, am avut-o in 1999. De atunci s-au adunat cateva…

Cum ai descrie stilul si abordarea ta ca DJ de nunta? Cum te asiguri ca muzica se potriveste perfect cu gusturile si personalitatea fiecarui cuplu?

Nunta, fiind un eveniment privat, conteaza trei lucruri: ce vor mirii, ce invitati au, si experienta ta! Cred ca ti-am raspuns, nu?

Ce fel de muzica preferi sa mixezi la nunti? Ai un repertoriu divers sau preferi anumite genuri muzicale?

Nu prea conteaza ce prefer eu, desi in general, incerc sa-mi aleg evenimentele unde simt ca am o legatura. Si asta o cam vezi de la discutia cu ei, mirii.

Cum pregatesti seturile muzicale pentru nunti? Exista un proces sau o rutina pe care o urmezi ca dj de nunta?

Pregatesti ce e foarte clar, momente, anumite lucruri. Pentru toate celelalte exista experienta si fler…

Cum colaborezi cu cuplurile pentru a crea un playlist personalizat pentru nunta lor? Cum iei in considerare preferintele si cerintele lor?

Intotdeauna le iau in considerare. Este un prim pas ca evenimentul sa fie unul de succes.

Ai vreun anumit mod de a mentine o atmosfera energica si distractiva pe parcursul unei nunti? Care sunt trucurile sau tehnicile tale preferate pentru a mentine dansul pe ringul de dans?

Simti publicul! Asta ar trebui sa faca orice dj de nunta. Aici nu merge sa ai play-list-ul facut, cum se poarta.

Cum gestionezi cerintele speciale ale cuplurilor, cum ar fi primele dansuri sau momentele speciale de pe parcursul nuntii?

Le gestionez exact asa cum si le doresc. Sunt momentele lor speciale!

dj de nunta

Ai avut experiente notabile sau povesti din nuntile la care ai mixat muzica? Exista momente memorabile sau amuzante pe care ai dori sa le impartasesti?

Au fost multe in atatia ani. Furtuna, ploi cu galeata, cort african. Am oprit echipamentele, apa deja ajungea la ele, mutandu-le 1 metru mai incolo. Dupa 10 minute a venit un invitat nerabdator sa reincep. I-am zis foarte hotarat ca voi reincepe cand eu hotarasc. Ploua in continuare cu galeata, fulgere, tunete, o vreme foarte rea iar ca si locatie, eram amplasat pe malul unui rau, la munte.

Ce echipament folosesti in mod obisnuit in timpul unei nunti si cum te asiguri ca totul functioneaza fara probleme?

Echipamente specifice evenimentelor private de interior: sunet, lumini, efecte speciale. Instalam din timp pentru a avea o marja in cazul unor probleme tehnice inevitabile.

Care sunt cele mai mari satisfactii si provocari ale muncii tale ca DJ de nunti?

Cea mai mare satisfactie a mea e sa vad lumea dansand, zambete si voie buna.

Cum pot cuplurile sa te contacteze si sa te angajeze pentru nunta lor? Ce pasi implica planificarea muzicii pentru nunti cu tine?

Telefon, social media sau Website. Apoi intalnire la birou, contract si …multa sanatate, pentru a ne vedea peste 1 an sau 2 la evenimentul lor.

Ce sfaturi ai pentru cuplurile care doresc sa aiba o petrecere de nunta plina de energie si distractie?

Sa-si aleaga un dj cu experienta. Si nu pe baza recomandarilor, atat de uzuale in zilele noastre. Unele din ele fiind subiective. Dupa ce au ales, sa stea de vorba cu el iar daca exista chimie si au acea convingere ca el este omul lor, sa mearga mai departe cu pasii normali pentru evenimentul lor.


Cu drag,


Dan Câmpean,

Adrian Tepes