Gabi si Alina

Targu Mures

Ce zi magica a fost la Centrul de Evenimente RAB. As posta 1000 de fotografii de la nunta lui Gabi si Alina dar ma rezum la ceteva zeci 🙂 Distractia a fost neintrerupta, dar nu au lipsit nici momentele emotionante pe tot parcursul nuntii. De la imbratisarile parintilor pana la sarutarile bunicilor si zambetele domisoarelor de onoare. A fost o zi incarcata cu de toate si sunt sigur ca atat mirii cat si invitatii si-o vor aminti pentru totdeauna.

Dar haideti sa trecem la lucrurile pentru care suntem in acest loc, si anume fotografiile de nunta 🙂 Puteti admira o parte din povestea nuntii lor, si de ce nu, daca rezonati cu ceea ce vedeti si aveti un eveniment in viitorul apropiat, ma puteti contacta pentru a fi si altaturi de voi.

Ps: Alina, ai avut o rochie superba, dar si tu, Gabi ai fost exemplar. Nu m-am mai saturat sa va fotografiez din toate unghiurile : )

Cateva detalii despre Centrul de Evenimente RAB:

Pe directia Reghin, “Centrul de Evenimente RAB” se afla in comuna Sangeorgiu de Mures, oferind un acces usor si comod pentru participanti.

Facilitati moderne si spatii versatile: Locatia dispune de spatii moderne si versatile, potrivite pentru organizarea diverselor evenimente, inclusiv nunti, botezuri, petreceri private si evenimente corporate. Salile sunt amenajate cu gust si pot fi adaptate pentru a corespunde cerintelor fiecarui eveniment in parte.

Din punct de vedere fotografic, locatia este foarte ofertanta, fiecare colt fiind inundat cu lumina naturala, iar faptul ca in interiorul restaurantului este totul alb, bineinteles ca este un mare avantaj pentru fotografi care astfel au munca mai usurata.

Curtea ofera o priveliste atragatoare. Aici este amenajat un lac pe care deseori se pot admira si lebede. In curte mai exista un foisor unde invitatii se pot relaxa, dar unde se pot organiza si stari civile sau chiar cununii religioase.

Se pote face o sedinta foto cu mirii atat in interorior, care este foarte luxuriant si elegant. De asemenea in fata restaurantului este o lumina foarte buna. Respectiv in curte, pe malul lacului.

Restaurantul dispune si de o scena foarte incapatoare lucru ce ajuta atunci cand sunt invitate banduri cu mult staff, dar scena se poate amplasa si langa ringul de dans. Acesta din urma este foarte incapator si poate fi vazut din fiecare colt al restaurantului, fiind co constructie fara stalpi.

Servicii profesioniste si personalizate: Echipa “Centrului de Evenimente RAB” ofera servicii profesioniste si personalizate, asigurand o experienta placuta si fara griji pentru organizatorii si participantii la evenimente. De la planificare si coordonare pana la executie, personalul este foarte amabil si dedicat sa ofere cele mai bune servicii posibile.

Gastronomie de calitate si meniuri variate: Un aspect important al experientei oferite de “Centrul de Evenimente RAB” este gastronomia de calitate si meniurile variate. Oaspetii pot savura preparate culinare delicioase, pregatite cu atentie si pasiune de catre bucatari experimentati. Pro tip: Meniul vegetarian este senzatie.

Ca si servicii adiacente se mai poate opta pentru candy-bar, Furgoneta de inghetata, bar de cafea, bar de cocktail, Masa de Jamon, respectiv afara, in timpul sezonului cald se mai pot face activitati pentru copii. De regula mirii opteaza pentru chemarea unui clown sau a unei persoane care sa faca diferite jocuri si care sa intretina atmosfera pentru cei mici. De asemenea se mai poate amplasa si tobogan gonflabil.

Atmosfera primitoare si placuta: Cu un design interior elegant si o atmosfera primitoare, “Centrul de Evenimente RAB” ofera un cadru placut si relaxant pentru evenimentele organizate aici. Oaspetii se pot bucura de momente speciale alaturi de cei dragi intr-un mediu confortabil si elegant.

Astfel, “Centrul de Evenimente RAB” din Sangeorgiu de Mures, judetul Mures, este o optiune excelenta pentru organizarea diferitelor evenimente, asigurand o experienta memorabila si reusita pentru toti participantii.