Ionut si Simona

Reghin, Mures

Locatie: Aroma Wedding Garden – Reghin.

E intotdeauna o provocare pentru mine sa fotografiez fotografi ! Iar Ionut si Simona exceleaza amandoi in acest domeniu ca fotograf reghin. Fotografiile de la nunta voastra nu sunt doar imagini, ci povesti ale iubirii voastre. Ca fotograf profesionist de nunta, sunt onorat sa va pot ajuta sa pastrati in imagini fiecare amanunt din aceasta zi minunata, astfel incat sa puteti impartasi mereu cu cei dragi toata frumusetea si emotia ce a umplut acea zi.

In mijlocul agitatiei, mainile voastre s-au gasit mereu, iar privirile voastre au comunicat tacut toate gandurile si sentimentele. Sa nu uitam de micuta voastra Eliza, care a fost vedeta petrecerii : ). Am avut privilegiul de a surprinde aceste momente pline de intimitate, care spun povestea voastra intr-un mod ce nu poate fi redat in cuvinte.

Aroma Wedding Garden este alegerea ideala pentru cuplurile care isi doresc o nunta de vis intr-un cadru natural si romantic. Cu servicii de inalta calitate si o echipa dedicata, aceasta locatie promite sa transforme fiecare nunta intr-un eveniment memorabil si de neuitat.

Flexibilitate in organizare: Echipa “Aroma Wedding Garden” este dedicata in totalitate realizarii visului fiecarui cuplu, oferind flexibilitate in planificarea si organizarea nuntii. De la decorul personalizat pana la meniul preferat, totul poate fi adaptat in functie de dorintele si nevoile fiecarui cuplu.

Facilitati si servicii de calitate: Locatia dispune de facilitati moderne si bine intretinute, precum o terasa spatioasa pentru ceremonii, spatii de primire si petrecere, precum si servicii de catering si organizare a evenimentului.

Cateva motive pentru care sa ma contactezi ca fotograf reghin.

Experienta vasta in fotografierea nuntilor: Cu o experienta solida ca fotograf reghin si din imprejurimi, am capturat numeroase momente speciale si emotionante pentru cuplurile din zona.

Stilul distinctiv si creativ: Cu un stil fotografic unic si creativ, ofer imagini care surprind frumusetea autentica a fiecarui moment si emotie din ziua nuntii.

Atentie la detalii: Sunt atent la fiecare detaliu, de la decorul evenimentului pana la expresiile subtile ale mirilor si invitatilor, pentru a crea imagini care sa incante si sa emotioneze.

Flexibilitate si adaptabilitate: Sunt flexibil si adaptabil la cerintele si preferintele fiecarui cuplu, asigurandu-ma ca fotografiile surprind cu exactitate personalitatea si povestea lor unica.

Abilitati de comunicare si empatie: Comunic eficient cu mirii si cu ceilalti furnizori de servicii pentru a asigura o colaborare armonioasa si pentru a livra imagini care sa reflecte autentic atmosfera evenimentului.

Echipament profesional: Folosesc echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru a obtine imagini de inalta calitate si pentru a surprinde fiecare detaliu in claritate si precizie.

Punctualitate si profesionalism: Respect termenele stabilite si ma asigur ca fiecare aspect al colaborarii cu fotografiile este gestionat cu profesionalism si integritate.

Recomandari pozitive: Am primit numeroase recomandari pozitive din partea cuplurilor pentru care am fotografiat nunti in Reghin, ceea ce atesta calitatea si satisfactia clientilor mei.

Pasiune pentru fotografie: Am o pasiune profunda pentru arta fotografica si pentru capturarea momentelor speciale si emotionante, iar aceasta pasiune se reflecta in fiecare imagine pe care o realizez.

Experienta locala: Ca fotograf reghin cunosc bine locurile si peisajele din Reghin si din imprejurimi, ceea ce imi permite sa gasesc cele mai pitoresti si inspirationale cadre pentru sedintele foto.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care fotografiile ar trebui sa ma aleaga pe mine ca fotograf Reghin. Cu abilitatile mele si pasiunea mea pentru fotografie, sunt pregatit sa surprind fiecare moment special din ziua nuntii lor si sa creez amintiri de neuitat pentru ei si pentru familiile lor.

Vezi portfoliul meu complet, iar daca iti place ceea ce vezi, poti sa ma contactezi din timp pentru nunta ta. Te voi ajuta sa punem la cale evenimentul.