30+ Restaurante nunta Mures – Fotograf de nunta

Alegerea locatiei potrivite pentru nunta voastra (din lista cu restaurante nunta mures) nu inseamna doar un cadru frumos, ci poate influenta si rezultatele fotografiilor. Ca fotograf de nunta, inteleg cat de importanta este atmosfera restaurantului pentru imagini autentice si emotii capturate in mod real.

Spatiul luminos si decorul pot aduce un plus de eleganta portretelor, in timp ce facilitatile bine plasate ajuta la cadrele informale si distractive. Un peisaj exterior bine gandit poate oferi fundalul ideal pentru fotografii de grup sau pentru sedinte romantice cu mirii. In plus, personalul amabil siserviciile de calitate pot crea o atmosfera relaxata, contribuind la zambete naturale si cadre pline de fericire.

Asadar, cand cautati locatia potrivita pentru nunta voastra, ganditi-va nu doar sa fie placuta ochilor vostri, ci si din perspectiva fotografica – pentru amintiri care vor dainui o viata intreaga (aici va pot ajuta si eu, aruncati un ochi pe portfoliu)

Inainte de alegerea unor restaurante de nunta din Targu Mures puteti lua in considerare si urmatoarele aspecte, unele fiind mai mult iar altele mai putin importante in luarea deciziei. Am sa incerc sa acopar o plaja cat mai larga, ca sa evitati neprevazutele si stresul suplimentar:

 • Locurile de parcare sunt suficiente pentru capacitatea restaurantului ?
 • Ofera sau nu bonusuri. De ex: fum greu, artificii, candy-bar, cocktail-bar, aranjamente pe mese, photobooth, limuzina/masina de epoca pentru miri, camere pentru miri/nasi.
 • Restaurantul are sau nu stalpi, care pot obstructiona vederea spre ring / masa mirilor
 • Este dotat cu instalatie centralizata de aer conditionat, pozitionata in tavan (nu pe peretii laterali) astfel incat sa nu fie prea aproape de invitati si sa le creeze disconfort
 • Cati ospatari sunt asigurati pentru servire ? (ideal ar fi cate unul la maxim doua mese)
 • Restaurantul are deschidere la terasa/lac/piscina sau la orice alt loc in care invitatii pot iesi la o gura de aer intr-o ambianta placuta ?
 • Exista o limita de ore sau o ora limita pentru incheierea evenimentului ? Respectiv duminica aceasta ora difera ? Existra restrictii pentru volumul muzicii ?
 • Vechimea restaurantului – daca e foarte vechi, a fost sau nu renovat/intretinut
 • Se poate organiza si starea civila respectiv cununia religioasa in curte sau in incinta restaurantului ?
 • Exista un generator electric care intra automat in caz de intrerupere a curentului?
 • Cum este acustica restaurantului ? Ideal ar fi ca la constructia restaurantului sa se fi tinut cont de introducerea panourilor fonoabsorbante pentru a prelua sunetul. Fara astfel de panouri acustica poate fi deranjanta si poate duce chiar la oboseala mai accentuata.
 • Este obligatoriu ca mirii sa lucreze cu furnizorii recomandati de restaurant ?
 • Exista personal care face periodic curatenie la toalete ?
 • Cate persoane pot sta la o masa si care este dimensiunea meselor ?
 • Se pot pregati meniuri: vegetarian, vegan, raw-vegan, fara lactate, fara gluten, fara porc, pesco-vegetarian sau meniuri speciale pentru copii ?
 • In cazul in care cocktail-bar-ul este inclus, cocktail-urile sunt pregatite de ospatari sau sau de un barman profesionist?
 • Se accepta focuri de artificii la exterior ? Dar artificii preferentiale pentru interior? Daca restaurantul accepta acestea din urma, trebuie sa fiti foarte atenti, sa fie conforme ca sa inlaturati orice risc de incendiu sau avarie.
 • Vei avea exclusivitate asupra localului? (desi daca vorbim de nunti este un caz rar intalnit, se intampla ca la unele restaurante sa fie mai multe evenimente in acelasi loc, de obicei aniversari,botezuri etc)
 • Intrebati ce suma se plateste in avans, respectiv daca aceasta este returnabila sau nu.
restaurante nunta mures

Am alcatuit pentru voi o lista cu restaurante Nunta Mures. Pentru mai multe detalii, click pe fiecare din ele!

Iar ca sa va fie mai usor in luarea deciziei, o sa le impartim in functie de capacitate/numar de locuri. Recomandarea mea, ca sa evitati supraaglomerarea, ar fi sa calculati numarul de persoane undeva la maxim de 80% din capacitatea “oficiala”.

Cifrele sunt preluate de pe paginile oficiale ale restaurantelor si sunt valabile strict pentru nunti. Pentru alt tip de eveniment, pot fi usor diferite. *Am enumerat doar restaurante nunta mures de 100+ locuri, pentru care am gasit informatii pe internet, sau au raspuns la telefon.

Restaurante nunta Mures cu capacitate de 500+ persoane:

Restaurante nunta Mures cu capacitate intre 300-500 persoane:

Restaurante nunta Mures cu capacitate intre 100-300 persoane:

Un restaurant bonus :). Chiar daca e localizat langa Sighisoara, si nu face parte din categoria restaurante nunta mures, e unul din preferatele mele:

The Dallas Barn280 persoane

Cu drag,

Dan Câmpean